Kirjoittaja:
• perjantai, heinäkuu 19, 2019

Kuvaus: Myynnissä kaksi upeaa rantatonttia lähellä kaupungin palveluja!
Nämä upeat rantatontit sijaitsevat aivan Savonlinnan kaupungin tuntumassa. Tontilta torille on matkaa noin 10 km. Kohteille on hyvä tie tontin takarajalle. Suurijävi on noin 8 km² suuruinen, syvähkö (keskisyvyys reilu 6 m), kirkasvetinen sisäjärvi. Tontit sijaitsevat Suurijärven pohjoisosassa, rauhallisella paikalla, aivan kylätien tuntumassa. Maastoltaan tontit ovat loivarinteistä, kaunista kangasmaastoa. Puusto on pääosin männikköä, rantalinjassa on suuria kilpikaarnaisia mäntyjä. Ranta on lapsiystävällinen, matalahko hiekkaranta. Tonteilta avautuu upeat näkymät etelään päin avautuvalle Suurijärven selälle. Tämä kohde on erittäin monipuolinen sijaintinsa ansiosta. Kohde soveltuu aktiiviselle lomailijalle, sijoittajalle ja rauhaa hakevalle mökkeilijälle. Aktiivilomailija voi vaikka soudella Tanhuvaaran urheiluopistolle iltajumpalle tai muille ilta-aktiviteeteille. Kulttuurin ystävä voi pyöräillä hetkessä Savonlinnan erinomaisten kulttuuripalveluiden äärelle, josta löytyy myös kulinaristille lukuisia ravintoloita. Mökkeilijä voi käydä nauttimassa maan kuulut lörtsyt Savonlinnan satamassa.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 11758
Sijainti: Savonlinna
Vesistö: Suurijärvi
Hinta: 42 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 5900 m2
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto: Maastoltaan tontti on loivarinteistä, kaunista kangasmaastoa.
Ranta: Matalahko hiekkaranta
Ilmansuunta: Etelä
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Järvenpäänraitti
, Savonlinna

GPS:

Kohteen kuvat

Savonlinna Suurijärvi
Savonlinna Suurijärvi
Savonlinna Suurijärvi
Savonlinna Suurijärvi
Savonlinna Suurijärvi
Savonlinna Suurijärvi
Savonlinna Suurijärvi
Savonlinna Suurijärvi
Savonlinna Suurijärvi
Savonlinna Suurijärvi
Kortteli Tontti Pinta-ala, m2
1 1 5900 Varattu
1 2 5950 myyty

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta