Kirjoittaja:
• torstai, heinäkuu 11, 2019

Kuvaus: Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila. Tee tarjous! Nyt myydään Saimaan Pihlajavedeltä Kaunislahden huvila tarjousten perusteella, alin hyväksyttävä hinta on 79.000 euroa, tarjouskilpailu päättyy 31.7.2019 klo 15.00. TARJOUSKILPAILUN EHDOT LÖYDÄT KUVATIETOSTA. Tämä luonnonrauhaa arvostavan huvila sijaitsee Savonlinnan Pellossalossa Pihlajavedellä noin 34 km:n päässä Savonlinnan keskustasta. Tontti on upeaa melko tasaista, kallioista kangasmaastoa. Puusto on pääosin jykevää mäntymetsää, rannassa on myös muutamia koivuja. Rannasta aukeaa upeat näkymät ajan saatossa hiotuneille Saimaan kalliorannoille, unohtamatta avaraa järvimaisemaa. Tältä tontilta, ei enää maisemat voi paremmaksi muuttua! Ranta itsessään on kovapohjainen, kivihiekkarantainen ja soveltuu erinomaisesti uimiseen sekä veneen säilyttämiseen. Päärakennus on hirsinen toimiva kokonaisuus, johon asennettu aurinkopaneeli. Päärakennuksessa on tilava olohuone, keittiö ja makuutilat, pinta-alaa mökissä on noin 60 m2. Keskellä mökkiä on takka, jolla saa pidettyä mökin lämpimänä myös huonommalla kelillä. Mökin etupuolella on katettu terassi, jossa voi lepäillä kovimmilla helteillä. Tontilla on myös erillinen rantasauna, jossa on pukuhuone samassa. Rantasaunan kiuas ja piippu kaipaavat pikaisia korjaustoimia ennen ensimmäistä saunomiskertaa. Tontilla sijaitsee myös erillinen grillikatos, jossa on mukavaa laitella ruokaa isommallakin porukalla. Grillikatokselta aukeaa mitä upeimmat näkymät Saimaalle ilta-aurinkoon. Savonlinnan Pihlajavesi on järviluontoa parhaimmillaan. Tämän kohteen harrastusmahdollisuudet ovat varsin laajat sen monipuolisen sijaintinsa ansiosta. Pihlajavedellä retkeilijöitä palvelee toistakymmentä retkisatamaa. Kovapohjaiset rannat houkuttelevat uimareita nauttimaan puhdasvetisestä Pihlajavedestä, josta löytyy kalastuksen ystävien iloksi muun muassa harjusta, järvilohta ja –taimenta. Kulttuurin ystäville Savonlinna tarjoaa upeita elämyksiä oopperajuhlien ja muiden mahtavien kesätapahtumien muodossa, unohtamatta kallisarvoisia rauhoittumisen hetkiä muun muassa pihlajaveden luonnonsuojelualueen rauhassa. Myös Saimaannorppa on mieltynyt alueen kirkkaisiin vesiin ja levolliseen tunnelmaan.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 11649
Mökki: Tupakeittiö + 2mh + terassi
Rakennuksia: Päärakennus, sauna ja grillikatos
Pinta-ala: Päärakennus noin 60 m2, sauna noin 10 m2 m2
Muuta mainittavaa:

Muut tiedot

Tontin pinta-ala: 9800 m2
Rakennusoikeus: Yleiskaavan mukainen rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle. Rakennusoikeutta kaikkiaan 200 k-m2.
Tie: Perille saakka
Rasitteet:
Vesistö: Saimaa
Ranta: Oma
Hinta: 79 000 €
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Monomäentie 285,
, Savonlinna

Kohteen kuvat

Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!
Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila!

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta