Kirjoittaja:
• keskiviikko, toukokuu 29, 2019

Kuvaus: Nyt myynnissä viisi upeaa rantatonttia Lappeenrannan Utrasaaresta, Saimaan rannalta. Utrasaari sijaitsee aivan Lappeenrannan palveluiden tuntumassa, mutta kuitenkin rauhallisella, luonnon kauniilla paikalla. Lähimpiin palveluihin matkaa kertyy autolla ainoastaan vajaa 5 km. Vesiteitse satamaan kertyy matkaa noin 10 km. Lappeenrannan monipuolisten palveluiden, tapahtumien ja harrastusmahdollisuuksien vuoksi, näistä rantatonteista on moneksi! Tontit ovat loivarinteisiä ja hyvä puustoisia määräaloja. Utrasaaren pohjoiskärjestä löytyy muun muassa niemenkärkitontti, jolla Saimaan rantaviivaa noin 300 metriä. Ranta käsittää mitä monimuotoisempia pieniä lahden pohjukoita sekä niemenkärkiä eri ilmansuuntiin. Unohtamatta kauniita kalliomaastoja. Maasto on kaunista kumpuilevaa männikköä. Utrasaareen pääsee autolla, sillä saareen on lauttayhteys mantereelta.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 11545
Sijainti: Lappeenranta, Utrasaari
Vesistö: Saimaa
Hinta: 150 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 10 000 m2, Myydään määräalana. Tontti n:o 1 muodostuu yleiskaavan mukaisesta lomarakennuspaikasta sekä sen yhteydessä olevasta lisämaa-alueesta. LIsämaa-alueella ei ole rakennusoikeutta. Utrasaaressa on kaikkiaan viisi tonttia myytävänä, hinnat edullisimmillaan 75.000 euroa, jolloin tontilla pinta-alaa 5.000 m2.
Rakennusoikeus: Tontille voi rakentaa 150 k-m2:n suuruisen vapaa-ajan asunnon ja erillisiä talous ja saunarakennuksia yhteensä 100 k-m2.
Maasto: Kumpareinen metsämaa
Ranta: Kovapohjainen
Ilmansuunta:
Lisäinfo: Kaavamääräykset

Osoitetiedot

Kiianvirrantie 45
, Lappeenranta

GPS:

Kohteen kuvat

Lappeenranta, Saimaa, Utrasaari
Lappeenranta, Saimaa, Utrasaari
Lappeenranta, Saimaa, Utrasaari
Lappeenranta, Saimaa, Utrasaari
Lappeenranta, Saimaa, Utrasaari
Lappeenranta, Saimaa, Utrasaari
Lappeenranta, Saimaa, Utrasaari

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta