Kirjoittaja:
• keskiviikko, huhtikuu 17, 2019

Kuvaus: Myynnissä 1953 vuonna alunperin rakennettu kesähuvila Verijärven rannalta. Kohde sijaitsee aivan Mikkelin erinomaisten palveluiden ja tapahtumien sydämessä. Matkan voi hurauttaa tarvittaessa vaikka polkupyörällä, autolla matkaa on vain 8 km, eli vajaa 15 minuuttia. Kohteesta on vuosien varrella pidetty hyvää huolta, sitä on kunnostettu ja laajennettu aina tarpeen mukaan. Sisällä päärakennuksessa alakerrassa ovat olohuone, keittiö, pesutilat sekä yläkerrassa makuutilat. Sisätiloista löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet pidempiaikaista oleskelua ajatellet, kuten sisä wc, juokseva vesi (liitännät pyykinpesukoneelle), poistuva vesi, liedet, sähkö yms. Kohteella on myös erillinen vierasmaja, jossa on yksi huone sekä makuusoppi. Erillinen rantasauna sijaitsee aivan Verijärven rannassa. Rantasaunan edustalla on upea tilava laituri, jossa kelpaa aurinkoisella säällä köllötellä. Tontti on mäntypuustoinen, osin kallioinen, ilta-aurinkoon avautuva erittäin tilava kokonaisuus. Tontilla on mahdollisuus pienimuotoiseen harrastustoimintaan, tällä hetkellä tontilla on sulkapallokenttä. Tontti on liitetty osuuskunnnan vesi- ja viemärijärjestelmään

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 11414
Mökki: Kesähuvila kahdessa kerroksessa.
Rakennuksia: Päärakennus 60 m2 + kuisti 10 m2 Erillinen saunarakennus.
Pinta-ala: 60 m2 m2
Muuta mainittavaa:

Muut tiedot

Tontin pinta-ala:
Rakennusoikeus:
Tie: Perille saakka
Rasitteet: -
Vesistö: Verijärvi
Ranta: Oma
Hinta: 134 000€
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Kalliolahti 5
, Mikkeli

Kohteen kuvat

Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi
Kesähuvila Mikkeli Verijärvi

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta