Kirjoittaja:
• lauantai, heinäkuu 21, 2018

Kuvaus: Myynnissä 1953 vuonna alunperin rakennettu kesähuvila Verijärven rannalta, aivan Mikkelin palveluiden tuntumasta. Kohdetta on vuosien varrella kunnostettu ja laajennettu. Päärakennuksessa olohuone, keittiö, pesutilat sekä yläkerrassa makuutilat. Kohteella on vierasmaja jossa on yksi huone sekä makuusoppi. Erillinen rantasauna sijaitsee aivan Verijärven rannassa. Rantasaunan edustalla tilava laituri. Tontti on mäntypuustoinen, osin kallioinen, ilta-aurinkoon avautuva tilava tontti. Tontilla muun muassa sulkapallokenttä. Tontti on liitetty osuuskunnnan vesi- ja viemärijärjestelmään, kohde on sähköistetty. Pohjapiirros nähtävissä lisäinfo tekstin linkistä, klikkaamalla kaavamääräykset tekstiä.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 11047
Mökki:
Rakennuksia:
Pinta-ala: m2
Muuta mainittavaa:

Muut tiedot

Tontin pinta-ala:
Rakennusoikeus:
Tie: Perille asti
Rasitteet:
Vesistö: Verijärvi
Ranta:
Hinta: 149 000 €€
Lisäinfo: Kaavamääräykset

Osoitetiedot

Kalliolahti 5
, Mikkeli

Kohteen kuvat

Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli
Kesähuvila Mikkeli

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta