Kirjoittaja:
• lauantai, kesäkuu 30, 2018

Kuvaus: Myynnissä upea tontti keskellä kauneinta Saimaata!
Hietaniemi sijaitsee aivan kivenheiton päässä Suur-Saimaalta laivareittien läheisyydessä. Tältä tontilta voit lähteä kalastelemaan suurille ulapoille tai pysytellä saarien suojassa heittelemässä virveliä kalaisissa lahdissa. Purjehtijalle löytyy kesäisiä tuulia Petraselältä, josta matka jatkuu mukavasti vaikka Lappeenrantaan. Tontin edustalla oleva ranta on kovapohjaista kivi-hiekkarantaa, jonne on mukava pulahtaa loivalta rantakalliolta. Puusto on varttunutta mäntymetsää ja maasto loivasti rantaan viettävää, osin jopa hieman kallioistakin. Näiden mäntyjen ja rantakallioiden väliin voi rakentaa mitä ilmeikkäämmän kesäasunnon. Määräala saa pinta-alan mukaisen osuuden yhteiseen vesialueeseen. Lähimmät palvelut sijaitsevat Puumalan keskustassa, jonne venereittejä seilatessa tai tietä myöten autolla kurvaillessa kertyy matkaa noin 15 km. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 623-423-876-1

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 10990
Sijainti: Puumala, Hietaniemi
Vesistö: Saimaa
Hinta: 53 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 6250 m2
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto: Puusto on pääosin mäntyvaltaista tukkipuustoa ja vaihteleva maasto upeine kallioineen.
Ranta: Oma
Ilmansuunta: Itä
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Hietaniementie 300
, Puumala

GPS:

Kohteen kuvat

Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta