Kirjoittaja:
• lauantai, kesäkuu 30, 2018

Kuvaus: Myynnissä upea tontti keskellä kauneinta Saimaata!
Kartalla olevan kaavan mukainen lomarakennuspaikka sijaitsee Puumalan Hietaniemessä kohtuullisen lähellä Puumalan taajaman palveluita. Reilun kokoinen tontti on lohkottu toimituskartan mukaiseksi kiinteistöksi. Myytävä kiinteistö on merkitty maastoon punaisilla putkipyykeillä ja sillä on reilusti rakennusoikeutta. Puusto on pääosin mäntyvaltaista tukkipuustoa ja vaihteleva maasto upeine kallioineen tarjoaa mahdollisuuden ilmeikkään ja persoonallisen kokonaisuuden suunnitteluun. Hyvät rakennuspaikat löytyy ja näkymät ovat upeat. Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 623-423-876-1

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 10990
Sijainti: Puumala, Hietaniemi
Vesistö: Saimaa
Hinta: 59 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 6250 m2
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto: Puusto on pääosin mäntyvaltaista tukkipuustoa ja vaihteleva maasto upeine kallioineen.
Ranta: Oma
Ilmansuunta: Itä
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Hietaniementie 300
, Puumala

GPS:

Kohteen kuvat

Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta