Kirjoittaja:
• lauantai, kesäkuu 30, 2018

Kuvaus: Kaksi veneilijän unelmatonttia Saimaan rannalla!

Tontti numero kaksi on maastoltaan loivarinteistä, kallioista kangasmaastoa. Puusto on upeaa, varttunutta mäntymetsää, jonka lomassa kasvaa vehreitä mustikanvarpuja. Tontin edustalla oleva ranta on kovapohjaista hieman kallioista kivi-hiekkarantaa. Saimaan aallot ovat vuosisatojen varrella hioneet rantakallioita, joten niiltä on mukava pulahtaa uimaan raikkaiseen veteen. Tontilla olevat korkeuserot tuovat tontille ilmeikkyyttä, sekä luovat mahdollisuuden persoonallisen kokonaisuuden suunnitteluun. Näiden mäntyjen ja rantakallioiden väliin voi rakentaa mitä ilmeikkäämmän kesäasunnon.

Tontti numero yksi on maastooltaan ja puustoltaan hyvin samantyyppinen kohde kuin tontti numero kaksi. Tontilla yksi on erikoisuutena rannassa oleva upea näköalakallio, joka rajoittuu rantaveteen. Näköalakalliolta on mitä upeimmat näkymät Saimaan Lietvedelle!

Hietaniemi sijaitsee aivan kivenheiton päässä Suur-Saimaalta laivareittien läheisyydessä. Tältä tontilta voit lähteä kalastelemaan suurille ulapoille tai pysytellä saarien suojassa heittelemässä virveliä kalaisissa lahdissa. Purjehtijalle löytyy kesäisiä tuulia Petraselältä, josta matka jatkuu mukavasti vaikka Lappeenrantaan. Lähimmät palvelut sijaitsevat Puumalan keskustassa, jonne venereittejä seilatessa tai tietä myöten autolla kurvaillessa kertyy matkaa noin 15 km.

Lähistöltä löytyvät myös lähiruokaa tarjoava entisessä navettassa toimiva kesäravintola (ravintola Niinipuu) sekä Temolan viinitila. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 623-423-876-1.

Maastoonmerkintäkartta
UPM Bonvestan esite kohteesta

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 10990
Sijainti: Puumala, Hietaniemi
Vesistö: Saimaa
Hinta: 53 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 6150 m2
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto: Puusto on pääosin mäntyvaltaista tukkipuustoa ja vaihteleva maasto upeine kallioineen.
Ranta: Oma
Ilmansuunta: Itä
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Hietaniementie 300
, Puumala

GPS:

Kohteen kuvat

Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Puumala Saimaa, Hietaniemi
Tilan nimi Kortteli Tontti Pinta-ala (m2) Hinta €
Kielo 1 1 6250 myyty
Lilja 1 2 6850 varattu

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta