Kirjoittaja:
• perjantai, toukokuu 22, 2020

Kuvaus: Myynnissä hiekkarantatontti Saimaalta!

Tämä suurikokoinen ja kaunis rantatontti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Autoteitse noin 20 km ja vesitse noin 15 km päässä Puumalasta. Mikkeliin matkaa kertyy autolla noin 90 km ja Imatran suuntaan noin 70 km.

Kohde sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, Saimaan Parkonlahdessa. Tontti on kaavan mukainen, maastoon merkitty lomarakennuspaikka (kohde on valmiiksi lohkottu). Maastoltaan tontti on loivarinteinen, kangasmaastoinen kumpareinen männikkö. Maisemat tontilta ovat mitä upeimmat. Puusto on järeää mäntyvaltaista tukkipuuta. Tontilla on erinomainen, loivasti syvenevä upea hiekkaranta! Ilta-aurinko paistaa suoraan laivaväylältä rantaan ja tontille. Alueella on puhtaat kalaiset vedet ja mitä parhaat veneilyreitit. Tällaisia kohteita on harvoin tarjolla!

Puumalasta löytyvät hyvät satamapalvelut ravintoloineen ja kauppoineen, veneilijä voi kätevästi kauppamatkalla pistäytyä kohtuullisen matkan päässä olevien kesäravintoloiden terassilla nauttimassa paikallisista palveluista. Hyväkuntoisille on tarjolla saariston alueella myös pyöräilyreitti, Puumalan saaristoreitti, jota pyöräillessä pääsee myös lepuuttamaan jalkojaan saaristolautan kyydissä.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 10910
Sijainti: Puumala
Vesistö: Saimaa
Hinta: 89 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 0,6330 ha
Rakennusoikeus: Lomarakennukselle, yleiskaavan mukaan
Maasto: Loivaa rinnettä
Ranta: Hiekkaranta
Ilmansuunta: Länsi
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Parkonlahdentie 165
52200, Puumala

GPS:

Kohteen kuvat

Puumala Saimaa Hiekkarantatontti
Puumala Saimaa Hiekkarantatontti
Puumala Saimaa Hiekkarantatontti
Puumala Saimaa Hiekkarantatontti
Puumala Saimaa Hiekkarantatontti
Puumala Saimaa Hiekkarantatontti
Puumala Saimaa Hiekkarantatontti
Puumala Saimaa Hiekkarantatontti

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta