Kirjoittaja:
• perjantai, helmikuu 23, 2018

Kuvaus: Puumalan Parkonsaaressa sijaitsevat tontit ovat valmiiksi lohkottuja kiinteistöjä ja niille löytyy omat karttaliitteen mukaiset auto- ja venepaikat Parkonlahdesta. Tontit ovat putkipyykein maastoon merkittyjä, liitteenä olevan kaavan mukaisia lomarakennuspaikkoja. Kohteeseen sisältyy kaavanmukaisten rakennuspaikkojen lisäksi karttaliitteen mukaiset lisämaa-alueet jotka ovat kaavan mukaista rakennusoikeudetonta metsätalousaluetta (kaavamerkintä M). Metsätalousalueet täydentävät upeita tontteja ja tarjoavat mukavaa puuhastelua sekä luonnon antimia ja polttopuuta. Rantaviivaa on runsaasti ja reilun kokoiset alueet antavat hyvät puitteet vapaa-ajan viettoon keskellä kauneinta Saimaata. Puusto on valoisaa mäntyvaltaista varttunutta kasvatusmetsää. Toki jonkin verran löytyy kuusta sekä sopivasti myös lehtipuita. Tonteilla on hyvät ja kovapohjaiset rannat ja niiden suojaisiin lahtiin on helppo rantautua. Hyvät rakennuspaikat löytyy, näkymät niiltä ovat parhaasta päästä! Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Kauppaan sisältyy pinta-alojen mukaiset osuudet yhteiseen vesialueeseen 623-423-876-1.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 10882
Sijainti: Parkonsaari
Vesistö: Saimaa
Hinta: 43000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 4570 m2
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto:
Ranta: Saimaa
Ilmansuunta:
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Parkonsaari
52200, Puumala

GPS:

Kohteen kuvat

Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa
Puumala, Parkonsaari Saimaa


Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta