Kirjoittaja:
• torstai, kesäkuu 22, 2017

Kuvaus: Ilta-aurinko tontteja läheltä palveluja!
Punkaharjun Putikon kylän vieressä sijaitsevalle kohteelle on helppo tulla hyviä tieyhteyksiä pitkin. Kohde on maastoltaan sopivan vaihteleva, loivarinteinen kokonaisuus. Tontti on rakennettavuudeltaan hyvä. Puustoltaan tontti on runsasta havupuustoa. Pääsääntöisesti tontilla kasvaa isoja mäntyjä, mutta lehtipuitakin löytyy. Ranta on kovapohjaista kivi-hiekkarantaa, joka syvenee loivasti kohta ulappaa. Länteen avautuva tontti sijaitsee Saimaan reittivesistöön kuuluvan Pihlajaveden rannalla. Mikään ei voita tällä tontilla auringonlaskun ”fiilistelyä”, rantakallioilla köllöttellen!

Laaja vesistö tarjoaa hienot puitteet veneilyyn ja kalastukseen. Toki mahdollisuudet muihinkin vesiharrastuksiin ja luonnosta nauttimiseen ovat loistavat. Omaa rauhaa hakevalle retkeilijälle ja marjastajalle löytyy myös runsaasti vaihtoehtoja läheltä ja kaukaa. Muutaman kilometrin päästä, Punkaharjun taajamasta, löytyy lähimmät peruspalvelut ja ruokakauppaan voi hurauttaa vaikkapa veneellä. Kattavammat palvelut ovat vain reilun puolen tunnin automatkan päässä Savonlinnassa. Punkaharjun harjualue retkeilyreitteineen sijaitsee vain noin 8 kilometrin päässä tontilta, eikä Savonlinnan oopperajuhlillekaan ole pitkä matka, myös Suomen Metsämuseo Lusto sijaitsee kohteen lähellä. Punkaharjua kutsutaan Suomen kauneimmaksi huvipuistoksi, eikä syyttä, sillä tekemistä täällä kyllä riittää.

Tontit ovat putkipyykeillä maastoon merkittyjä liitteenä olevan kaavan mukaisia lomarakennuspaikkoja reilulla rakennusoikeudella. Tonttikaupan yhteydessä on mahdollista neuvotella myös lisämaan ostomahdollisuudesta. Tonttien hintaan sisältyy sähköliittymä ja tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 740-876-29-2.
Maastoonmerkintäkartta

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 10520
Sijainti: Punkahrju
Vesistö: Saimaa
Hinta: 58 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 5050
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto: Monipuolinen, havu- ja lehtipuu
Ranta: Sopivasti syvenevä
Ilmansuunta: Länsi
Lisäinfo: Kaavamääräykset Kaavakartta

Osoitetiedot

Kartunranta
, Punkaharju

GPS:

Kohteen kuvat

Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Punkaharju, Putikko Saimaa
Kortteli Tontti Pinta-ala   Hinta Sähköistetty
1 1 5050 m2 MYYTY Kyllä
1 2 5900 m2 58 000 € Kyllä
2 1 5550 m2 MYYTY Kyllä
2 2 5550 m2 VARATTU Kyllä

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

    Kartta