Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 19, 2017

Kuvaus:
Myynnissä Päijänteen rannalta hyvien palveluiden ääreltä kaksi upeaa rakennuspaikkaa, jolla on runsaasti rakennusoikeutta. Kohteet soveltuvat hyvin erillis- pari- tai rivitalon rakennuspaikaksi, jota voi käyttää joko vakituisena asuntona tai vapaa-ajan asuntona. Maastoltaan tontit ovat puistomaisia, tasaisia, tonteilla on upeita isoja mäntyjä. Näkymät ovat erinomaiset, kohteet ovat ilta-aurinko tontteja, joilta avautuu avara näkymä Päijänteelle. Tontit ovat rauhallisella paikalla, mutta soveltuvat hyvin aktiiviselle lomailijalle, sijaintinsa ansiosta. Päijänteellä voit veneillä, retkeillä tai mennä muutaman kilometrin päässä olevalle Himokselle golfaamaan tai maastopyöräilemään ja talven tullen laskettelemaan. Himos tarjoaa myös erilaisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 10494
Sijainti: Jämsä
Vesistö: Päijänne
Hinta: alk. 152 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 4682
Rakennusoikeus: 800
Maasto: Tasainen mäntypuistikko
Ranta: Oma
Ilmansuunta: Länsi
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Kaaritie 2
, Jämsä

GPS:

Kohteen kuvat

Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne
Jämsä, Päijänne

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta