Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 19, 2017

Kuvaus: Tontti Saimaalla!
Tämä suurikokoinen ja kaunis rantatontti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Autoteitse noin 20 km ja vesitse noin 15 km päässä Puumalasta. Mikkeliin matkaa kertyy autolla noin 90 km ja Imatran suuntaan noin 70 km.
Tontti numero 4, korttelissa 2 sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, Saimaan Parkonlahden alueella. Tontti on kaavan mukainen, maastoon merkitty lomarakennuspaikka. Maastoltaan tontti on rinteinen, kangasmaastoinen, unohtamatta kauniita kallioita ja kumpareita. Maisemat tontilta ovat mitä upeimmat. Puusto on järeää mäntyvaltaista tukkipuuta. Tontilla on hyvä ja kovapohjainen ranta. Kauppaan kuuluu myös osuudet yhteiseen vesialueeseen (kiinteistötunnus 623-423-876-1). Erikoisuutena tontin hintaan sisältyy sähköliittymä.
Puumalasta löytyvät hyvät satamapalvelut ravintoloineen ja kauppoineen, veneilijä voi kätevästi kauppamatkalla pistäytyä kohtuullisen matkan päässä olevien kesäravintoloiden terassilla nauttimassa paikallisista palveluista. Hyväkuntoisille on tarjolla saariston alueella myös pyöräilyreitti, Puumalan saaristoreitti, jota pyöräillessä pääsee myös lepuuttamaan jalkojaan saaristolautan kyydissä. 623-423-876-1.

Maastoonmerkintäkartta
UPM Bonvesta

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 10456
Sijainti: Puumala, Parkonlahti
Vesistö: Saimaa
Hinta: KOHDE VARATTU€

Muut tiedot

Pinta-ala: 6400
Rakennusoikeus: 200
Maasto: Mäntykangas
Ranta: Kovapohjainen kivi-hiekka
Ilmansuunta: Länsi
Lisäinfo: Kaavamääräykset Kaavakartta

Osoitetiedot

Parkonlahdentie 193
, Puumala

GPS:

Kohteen kuvat

Puumala, Parkonniemi, Saimaa K2T4
Puumala, Parkonniemi, Saimaa K2T4
Puumala, Parkonniemi, Saimaa K2T4
Puumala, Parkonniemi, Saimaa K2T4
Puumala, Parkonniemi, Saimaa K2T4
Puumala, Parkonniemi, Saimaa K2T4
Puumala, Parkonniemi, Saimaa K2T4

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta