Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 19, 2017

Kuvaus: Kohde sijaitsee Puumalan Parkonlahdessa Saimaan parhailla paikolla. Tontit ovat valoisaa, avaraa mäntykangasta ja rakennettavuudeltaan hyvät. Tonteille on valmiit tieyhteydet ja ne ovat liitteenä olevan kaavan mukaisia maastoon merkittyjä lomarakennuspaikkoja reilulla rakennusoikeudella. Hiekkapohjaisesta rannasta avautuu upeat näkymät Saimaalle, jonka laajat vesistöt tarjoavat hyvät mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsäalueet antavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Erikoisuutena tontin hintaan sisältyy sähköliittymä. Kauppaan sisältyy myös tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 623-423-876-1

Korttelissa 3 tontilla 1 on rannassa iso laituri. Maatoltaan tontti on loivarinteistä metsämaata. Tontilla on kauniita kumpareita, joiden ansiosta kohteelle saa suunniteltua miellyttävän vapaa-ajan kokonaisuuden. Tontilla on hyvä, kova pohjainen ranta.

Korttelin 3 tontti 2 on maastoltaan tasaista hiekkapohjaista metsämaata. Kohteen puusto on kaunista mäntymetsää, jonka seassa on hieman lehtipuita. Tontilla on valmiina pieni saunamökki sekä grillikatos ja laituri rannassa. Tontilla hyvä kovapohjainen ranta.

Maastoonmerkintäkartta

UPM Bonvesta
Lähipalvelut: Puumala 20 km peruspalvelut, venesatama palveluineen, yleinen uimaranta-alue Sulkava 60 km peruspalvelut, sulkavan soudut Imatra 72 km peruspalvelut, Imatran koski Mikkeli 90 km kauppakeskukset, harrastusmahdollisuudet, Mikkelin teatteri

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 10451
Sijainti: Puumala, Parkonlahti
Vesistö: Saimaa
Hinta: alk. 75 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 9450
Rakennusoikeus: 200
Maasto: Mäntykangas
Ranta: Kovapohjainen kivi-hiekka
Ilmansuunta: Koillinen
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Parkonlahdentie 193
, Puumala

GPS:

Kohteen kuvat

Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Puumala Parkonlahti, Saimaa K3
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta
3 1 12750 m2 Myyty
3 2 9450 m2 75 000 €

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta