Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 05, 2017

Kuvaus: Tontti Saimaan Parkonlahden alueella!
Haluatko kokea kesäisen tuulenvireen raikkaan tuulahduksen kasvoillasi, kun soutelet Parkonlahden ympäristössä olevien saarten välissä kokemassa pyydyksiä? Parkonlahti ympäristöineen tarjoaa Sinulle mitä parhaat mahdollisuudet nauttia Saimaan kirkkaiden vesien ja monimuotoisten metsien antimista.
Tämä kaunis rantatontti sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä. Autoteitse noin 20 km ja vesitse noin 15 km päässä Puumalasta. Mikkeliin matkaa kertyy autolla noin 90 km ja Imatran suuntaan noin 70 km.
Tontti on luonnonkauniilla paikalla, Saimaan Parkonlahden alueella, joka on ollut aikaisemmin UPM:n henkilöstön vapaa-ajan käytössä. Tontti on kaavan mukainen, maastoon merkitty lomarakennuspaikka. Maastoltaan tontti on loiva rinteinen. Maisemat tontilta ovat mitä upeimmat. Puusto on järeää mäntyvaltaista tukkipuuta. Tontilla on hyvä ja kovapohjainen ranta. Erikoisuutena tontin hintaan sisältyy sähköliittymä. Kauppaan kuuluu myös osuudet yhteiseen vesialueeseen (kiinteistötunnus 623-423-876-1).
Puumalasta löytyvät hyvät satamapalvelut ravintoloineen ja kauppoineen, veneilijä voi kätevästi kauppamatkalla pistäytyä kohtuullisen matkan päässä olevien kesäravintoloiden terassilla nauttimassa paikallisista palveluista. Hyväkuntoisille on tarjolla saariston alueella myös pyöräilyreitti, Puumalan saaristoreitti, jota pyöräillessä pääsee myös lepuuttamaan jalkojaan saaristolautan kyydissä.

Lähipalvelut:
Puumala 20 km peruspalvelut, venesatama palveluineen, yleinen uimaranta-alue
Sulkava 60 km peruspalvelut, sulkavan soudut
Imatra 72 km peruspalvelut, Imatran koski
Mikkeli 90 km kauppakeskukset, harrastusmahdollisuudet, Mikkelin teatteri

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 10403
Sijainti: Puumala, Parkonlahti
Vesistö: Saimaa
Hinta: 61 000 €

Muut tiedot

Pinta-ala: 6750
Rakennusoikeus: 200
Maasto: Mäntykangas
Ranta: Oma
Ilmansuunta: Pohjoinen
Lisäinfo: Kaavamääräykset Kaavakartta

Osoitetiedot

Parkonlahdentie 193
, Puumala

GPS:

Kohteen kuvat

Puumala Saimaa Parkonlahti
Kortteli Tontti Tyyppi Pinta-ala Rak.oik Hinta Sähköistetty
3 3 Rantatontti 11300 m2 200 m2 MYYTY Ei
3 4 Rantatontti 6750 m2 200 m2 61 000 € Ei

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta