Kirjoittaja:
• lauantai, maaliskuu 25, 2017

Kuvaus:

Myydään upeita rantatontteja Kouvolasta Repovedeltä, aivan Kansallispuiston tuntumasta!

Kohteet sijaitsevat Repovedellä Hillosensalmen ja Repoveden kansallispuiston maisemissa. Korttelin 9 tontit 1,2,3 katsovat idän suuntaan, tontti 5 länteen. Maasto on upeaa kangasmaastoista, loivarinteistä metsämaata. Puusto on mäntyvaltaisa, upeaa tukkipuustoa, seassa muutamia lehtipuita. Ranta on hyvä kovapohjainen, pääsääntöisesti kivinen, melko nopeasti syvenevää rantaa. Rantaan voi helposti parkkeerata isommankin ”jahdin”. Kohteille on erinomaiset kulkuyhteydet, autotie on tontin takarajalle valmiina. Rakennusoikeus on vapaa-ajan asunnolle.

Korttelissa 10 on myynnissä enää tontti numero 1. Tontti katsoo upealle Murjanlahden selälle. Tontti on maastoltaan rinteistä metsämaata. Puusto on monipuolinen, joukossa kasvaa niin havu- kuin lehtipuita. Ranta kovapohjainen, kivipohjaista rantaa.

Nämä rantatotit soveltuvat mitä parhaiten luonnossa viihtyvälle. Tontilta on helppoa piipahtaa vaeltamaan Repoveden kansallispuiston henkeäsalpaaviin maisemiin. Vaihtoehtoisesti voi käydä virkistäytymässä Orilammen kesäravintolan terassilla ja mikä mukavinta kaiken tämän voi tehdä vaikka veneellä. Kulttuurin nälkää voi tyydyttää Taidekeskus Salmelan tunnelmissa. Nautinnollisen päivän voi viettää historian havinasta nauttimalla Woikosken automuseossa, unohtamatta WHD Gårdin erinomaisia ravintolapalveluita.

Kohteet myydään määräalana.
Orilammen maja
Repoveden kansallispuisto
Woikoski Feeling

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 10225
Sijainti: Hillosensalmi
Vesistö: Repovesi
Hinta: alk. 73 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 2500
Rakennusoikeus: 100
Maasto: Loivaa rinnettä
Ranta: Kovapohjainen ranta
Ilmansuunta: Itä
Lisäinfo: Kaavamääräykset Kaavakartta

Osoitetiedot

Murjanlahdenpolku
47910, Kouvola

GPS:

Kohteen kuvat

Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kouvola Repovesi
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta
9 1 3000 92 000
9 2 3000 Myyty
9 3 2900 89 000
9 4 2500 Myyty
9 5 2500 95 000
9 6 2600 Rak.oik. siirto
10 1 2600 73 000
10 2 3300 myyty

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

Kartta