Kirjoittaja:
• keskiviikko, kesäkuu 30, 2010

Kuvaus: Tontti päätien läheisyydessä! Tämä kaunis rantatontti sijaitsee Mikkelin kaupungissa Alimmaisen Vaanjärven rannalla. Alimmainen Vaanjärvi sijaitsee hyvien tieyhteyksien päässä (autotie tontin takarajalle), valtatie 15 lähettyvillä. Lähimpiin palveluihin matkaa Suomenniemelle on noin 17 km, Mäntyharjulle noin 20 km, Ristiinaan 19 km ja Mikkelin laajempien palveluiden ja tapahtumien äärelle matkaa on noin 40 km. Kouvolasta tontille kertyy matkaa noin 60 km. Tontti on maastoltaan rinteistä metsämaata, joka laskeutuu rantaan. Puusto on pääosin sakeahkoa havupuumetsää, pääosin mäntyä. Järvimaisema tontilta on kaunis. Kohde myydään maastoonmerkattuna määräalana. Alimmainen Vaanjärvi on noin 18 ha kokoinen kalaisa vesistö, järvestä on tavattu muun muassa seuraavia kaloja; Ahven, Hauki, Jokirapu, Järvilohi, Kuore, Muikku, Nieriä, Suutari, Säyne (kala) ja Täplärapu. Alimmainen Vaanjärvi tarjoaa hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen rauhallisen sijaintinsa ansiosta. Retkeilystä innostuneille lähellä sijaitsee Repoveden kansallispuisto ja kulttuurin ystäville elämyksiä löytyy Taidekeskus Salmelasta Mäntyharjulta. Lohikalastuksesta innostuneet voivat piipahtaa Kuomiokoskella (Kuomiojoki) koittamassa onneaan. Kaavamääräykset lisäinfo kohdassa. Bonvestan esite

This post is also available in: venäjä

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 1019
Sijainti: Suomenniemi
Vesistö: Alimmainen vaanjärvi
Hinta: 28 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 0,445- 0,595
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto: Vaihtelevia
Ranta: Vaihtelevia
Ilmansuunta: Etelä, pohjoinen
Lisäinfo: Kaavamääräykset

Osoitetiedot

Alimmainen vaanjärvi
, Suomenniemi

GPS:

Kohteen kuvat

Mikkeli, Suomenniemi, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Suomenniemi, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Suomenniemi, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Suomenniemi, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Suomenniemi, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Suomenniemi, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Suomenniemi, Alimmainen Vaanjärvi
Kortteli Tontti Tyyppi Pinta-ala Rak.oik. Hinta Sähkö
12 1 Rantatontti 4300 m2 100 m2 28000 EUR
16 1 Rantatontti 5050 m2 100 m2 myyty
16 2 Rantatontti 5400 m2 100 m2 myyty
16 3 Rantatontti 4450 m2 100 m2 myyty

This post is also available in: venäjä

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta