Kirjoittaja:
• lauantai, heinäkuu 21, 2018
kuva

Kuvaus: Myynnissä 1953 vuonna alunperin rakennettu kesähuvila Verijärven rannalta, aivan Mikkelin palveluiden tuntumasta. Kohdetta on vuosien varrella kunnostettu ja laajennettu. Päärakennuksessa olohuone, keittiö, pesutilat sekä yläkerrassa makuutilat. Kohteella on vierasmaja jossa on yksi huone sekä makuusoppi. Erillinen rantasauna sijaitsee aivan Verijärven rannassa. Rantasaunan edustalla tilava laituri. Tontti on mäntypuustoinen, osin kallioinen, ilta-aurinkoon avautuva tilava tontti. Tontilla muun muassa sulkapallokenttä. Tontti on liitetty osuuskunnnan vesi- ja viemärijärjestelmään, kohde on sähköistetty. Pohjapiirros nähtävissä lisäinfo tekstin linkistä, klikkaamalla kaavamääräykset tekstiä.

Paikkakunta: Mikkeli

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• torstai, heinäkuu 19, 2018
kuva

Kuvaus:

Paikkakunta:

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• maanantai, heinäkuu 25, 2016
Example Image

Kuvaus: Myynnissä keskeneräinen huvila Suomenniemeltä suositun Keskimmäisen Vaanjärven rannalta. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päämökki on noin 100 m2 paksusta liimahirrestä rakennettu huvila. Kohde on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Hirsinen rantasauna on kooltaan noin 20 m2, jossa on lisäksi iso terassi. Tontti on upea rinteinen kokonaisuus, jossa kasvaa hyvä mäntyvaltainen puusto. Näkymät avautuvat upeasti Vaanjärvelle. Tontti on kooltaan suuri 6700 m2.

Mikkelistä lähdetään ajamaan Lappeenrannan suuntaan. Lappeenrannantieltä käännytään Kouvolantielle. Kouvolantietä ajetaan noin 13 km, käännytään vasemmalle Suomenniemi–Mäntyharjutielle. (risteyksessä vanha helikopteri) Tietä ajetaan Suomenniemelle päin noin 4 km ja käännytään vasemmalle Tikantielle. Aja noin kilometri uusi tie kääntyy vasemmalle. (Oikealla puolella näkyy vesistöä) Huvila tien varrella. Katso tonttikartta!

Paikkakunta: Mikkeli

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, toukokuu 17, 2013
IMG_1013

Kuvaus: Myynnissä pöyröhirsinen mökki Mikkelin Pesäjärven rannalta. Päämökissä on tupa, keittokomero ja 2 erillistä makuuhuonetta ja takkahuone. Rantasaunalla saunatilat. Kohde on sähköistetty. Kohteella erillinen aitta ja varastorakennus. Tontti on loivarinteinen, rannassa upea koivikko, tontin takarajalla hieno varttunut mäntypuusto. Kohteella oma kaivo.

Paikkakunta: Mikkeli

Kategoria: Mökit