Kirjoittaja:
• sunnuntai, heinäkuu 12, 2020
default

Kuvaus: Myynnissä saunamökki Mikkelin Ristiinasta, Kaatlammen rannalta. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla, rauhallisen tien varrella, mutta kuitenkin kävelymatkan päässä Ristiinan peruspalveluista. Kohteella iso 8840 m2 tontti joka katsoo itään. Tontille on autotie perille asti.
Tontilla on saunamökki joka on 25 m2, saunamökissä on sauna, pukuhuone ja 24 m2 terassi. Saunaan on kantovesi. Kohteella on myös erillinen aittarakennus jossa on yksi 8 m2 makuuhuone, 7,5 m2 varasto, 6 m2 puuvarasto sekä 2 m2 kuivakäymälä. Kohteella on myös erillinen tilava kesäkeittiö.

Kaatlampi on ruskeavetinen, puhdas lampi joka laskee Saimaaseen. Kohde soveltuu erinomaisesti palveluita arvostavalle, mutta omaa rauhaa etsivälle.

Paikkakunta: Ristiina

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, kesäkuu 17, 2020
DSC_1825

Kuvaus: Myynnissä Mikkelin Harjumaalta Pesäjärven rannalta kesämökki. Kohde sijaitsee hyvällä rauhallisella paikalla, kohtuullisen matkan päästä Mikkelin kattavista palveluista. Matkaa Mikkelin keskustaan on ainoastaan 25km. Mikkelistä ja lähialueilta kohteelle sujahtaa vaikka illaksi saunaan!

Päämökki on pöyröhirrestä tehty, kohteella on tupa, keittokomero, kaksi erillistä makuuhuonetta ja takkahuone. Rantasaunalla on erilliset saunatilat, jotka koostuvat saunasta ja pukuhuoneesta. Kohde on sähköistetty. Kohteella on vielä erillinen aitta ja varastorakennus. Tontti on maastoltaan loivarinteistä metsämaata. Puustoltaan tontti on runsaspuustoinen. Puusto on vaihtelevaa, rannassa on upea koivikko, tontin takarajalla hieno varttunut mäntypuusto. Ranta on kovapohjainen hiekkaranta. Kohteella myös oma kaivo.

Kohde soveltuu erinomaisesti kesän viettopaikaksi tai remontilla kohde on muutettavissa ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaksi.

Paikkakunta: Mikkeli

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• tiistai, toukokuu 19, 2020
DCIM100MEDIADJI_0347.JPG

Kuvaus: Myynnissä eräihmisen unelmapaikka!

Myynnissä kämppäkartano Kiteen Pyhäjärven rannalla tarjousten perusteella, alin hyväksyttävä hinta on 77.000 euroa, tarjouskilpailu päättyy 10.06.2020 klo 15.00. Tarjouskilpailun ehdot löydät alla olevista linkeistä.
Tämä tilavalla tontilla sijaitseva kämppäkartano henkii vuosikymmenten saatossa muotoutunutta idyllistä tunnelmaa. Hieman sivummalle rantaan ja saunalle voi astella ajan saatossa muodostunutta polkua pitkin. Pääosin tontin pohjoislaidalle sijoittuva puusto on upeaa vanhaa havumetsää, jonkin verran myös lehtipuita. Rannasta avautuu kauniit näkymät lännen suuntaan Pyhäjärvelle. Jykevältä laiturilta on helppo pulahtaa uimaan tai lähteä vesille isommallakin veneellä. Ranta itsessään on kovapohjainen ja soveltuu hyvin uimiseen sekä veneiden säilyttämiseen.

Tämä erähenkisyyttä ja luonnonrauhaa arvostavan upea kämppäkartano sijaitsee Puruveden ja Kiteen Pyhäjärven välisellä laajalla kannaksella noin 10 km 6 tieltä länteen.
Lähes alkuperäisessä asussaan olevissa rakennuksissa ja pihapiirissä on aistittavissa vanhojen savotta-aikojen tunnelmaa ja historiaa. Ympäristöllä on monta tarinaa kerrottavanaan. Kämppäkartano on aikanaan ollut metsäyhtiön tukikohta, josta käsin käytiin savotoilla ympäristön laajoilla saloilla. Myöhemmin Nivungissa järjestettiin yhtiön edustusmetsästyksiä. Siltä ajalta on peräisin varsin hyvin varusteltu ja tilava nylkyvaja metsän laidassa tulipaikkoineen. Kämppäkartano ja ympäristön laajat metsä- ja vesialueet tarjoavat erinomaiset puitteet erähenkiseen vapaa-ajan harrastus- ja yritystoimintaan. Kaavamerkintä runsaine rakennusoikeuksineen mahdollistaa tarvittaessa kohteen kehittämisen.

Tämän tontin lähistöllä on myös muita liitteenä olevan kaavakartan mukaisia rakennuspaikkoja.

Tarjouskilpailun ohjeet

Paikkakunta: Kitee

Kategoria: Mökit