Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 29, 2020
default

Kuvaus: Myynnissä kaksikerroksinen omakotitalo yli hehtaarin kokoisella puustoisella tontilla Hämeenlinnan Lammilla Kuohijärven rannalla. Tämä ainutlaatuinen kohde soveltuu ympärivuotiseen asumiseen tai kesähuvilaksi. Kiinteistö sijaitsee alle kahden tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta hyvien tieyhteyksien varrella.

Kiinteistöllä sijaitsee vuonna 2007 valmistunut kaksikerroksinen, tiilikatteinen lamellihirsi-/ lämpöharkkovalmisteinen omakotitalo. Rakennuksen kerrosala on 194,5 m2 sekä huoneistoala 171,5 m2. Kiinteistön rakennuspaikka on voimassaolevan yleiskaavan mukainen RA-alue, johon on saatu poikkeuslupa vakituiselle asunnolle. Rakennusta kiertää toisessa kerroksessa terassi kaikilla sivuilla. Keittiössä on kiviset työtasot. Lattiat ovat tammiparkettia ja keraamista laattaa. Saunaosastossa on poreamme.

Rakennuksessa on vesikiertoinen lattialämmitys puulla ja/tai sähköllä. Kiinteistöllä on omat vesi- ja jätevesikaivot. Rakennuksen pohjaratkaisu tarjoaa mahdollisuuden myös kolmannelle makuuhuoneelle toiseen kerrokseen. Hormin juuressa on lisäksi varaus takalle tai leivinuunille. Rakennuksessa on hyvät säilytystilat ja varsin iso autotalli.

Kiinteistön erityispiirteitä ovat myös Ekojärvestä virtaava puro, joka laskee Kuohijärveen tontin edustalle, sekä luonnon muovaama lampi. Oman Kuohijärven rantaviivan lisäksi kiinteistöllä on venepaikkaoikeus alle 100 metrin päässä olevaan venevalkamaan (RN:o 109-537-1-83).

Kuohijärvi on tunnettu hyvistä ravustus- ja kalastusvesistään. Kuohijärven ekologinen tila on luokiteltu erinomaiseksi. Järven rantaviivan pituus on 116 kilometriä ja vesiala 35 km2. Kuohijärven vesille houkuttelee liikkumaan myös eri saarista koostuva Hietasalon virkistysalue, josta löytyy hiekkarantoja, nuotiopaikkoja ja telttailupaikka.

Kohteen sijainti tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen, retkeilyyn ja kalastukseen. Evon retkeilyalue on lähellä ja Evon Niemisjärven virkistys-kalastusalueelle on matkaa n. 6km. Hämeenlinnan keskustaan on matkaa 42 km, Lahteen 65 km, Tuulosen kauppakeskukseen 17 km ja Lammille 17 km. Tämä kohde soveltuu erinomaisesti luonnossa liikkumisesta ja rauhallisesta elämäntyylistä pitäville.

360 Kuva1

360 Kuva2

360 Kuva3

360 Kuva 4

Paikkakunta: Hämeenlinna

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• tiistai, heinäkuu 07, 2020
01

Kuvaus: Tässä on viihtyisä ja kaunis Saimaan rantakiinteistö Punkaharjulla, joka sopii sekä ykkös- että kakkoskodiksi!

Kodissa on avarat tilaratkaisut, jossa Saimaan järvimaiset toimivat katseenvangitsijana vuoden jokaisena päivänä. Vuodenaikojen vaihtelu, kesäauringosta syksyn kuutamoihin sekä talven lumi ja jää maalaavat käsin kosketeltavan maiseman kodin tiloihin. Näihin tunnelmiin ihastut päivästä toiseen.

Kohteeseen kulku käy Punkaharjun huikaisevan kauniin kansallismaiseman ja Vaahersalon sillan kautta. Tie kotiin on aina elämys. Punkaharjun ja Savonlinnan ympäristö tarjoaa paitsi upeita luontoelämyksiä ja ulkoilumaastoja, myös kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja, hotelli- ja ravintopalveluita sekä mahdollisuuden nauttia taide- ja kulttuurielämyksistä. Punkaharjulle pääset helposti myös junalla. Punkaharju on osa idyllistä Savonlinnaa Saimaan sylissä.

Kohteen Kastelli-talo on laajasti peruskunnostettu. Myös talousjätevesijärjestelmä ja salaojat ovat uusittu. Huonetilojen lattiat ovat viimeistelty tammiparketilla ja sanaosastolla perinteisellä Octagon laatoilla. Upeasti uudistetulla saunaosastolla nautit mukavasti löylystä ja rentoudut arjen kiireistä. Terassin ja laiturin ääreltä voit nauttia kristallin kirkkaasta Saimaasta. Luontoilmiöt ja luonnon rauha ovat aina lähellä. Kaava mahdollistaa myös ympärivuotisen asumisen. Omalla 5294 m2 tontilla on tilaa puuhastella. Rantaviivaa kohteella on noin 55 m. Kohteella on myös oma kaivo, autokatos kahdelle autolle sekä puuliiteri.

Video esittely kohteesta

Kohteen lähellä sijaitsee muun muassa:

Kruunupuisto 4,5 km
Hotelli Punkaharju 7 km
Lusto 7 km
Saimaan Taidehuvila 8 km
Events luola 8,5 km

Paikkakunta: Savonlinna

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 17, 2019
tonttikartta

Kuvaus: Tämä idyllisessä maalaismaisemassa sijaitseva lämminhenkinen 1,5 kerroksinen omakotitalo sijaitsee kirkkaan Kuonojärven rannalla, lähellä Ristiinan palveluita. Kohde sijaitsee noin 10 km päässä Ristiinan keskustasta, hyvien tieyhteyksien päästä. Talo sijaitsee upeitten peltojen äärellä, luonnan kauniilla ja rauhallisella paikalla. Kohteella on omakotitalo, jonka pinta-ala on 107 m2. Talossa on kolme makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee yläkerrassa, yksi makuuhuone löytyy alakerrasta, jossa on myös olohuone, keittiö, kylpyhuone ja saunatilat. Talon etupuolella on terassi, josta on kauniit näkymät Kuonojärvelle. Kiinteistöllä oma kaivo sekä nykyasetusten mukaiset jätevesijärjestelmät. Tontilla on erillinen vuonna 1994 rakennettu kahden makuuhuoneen aittarakennus (Finwood ”Yökyöpeli”). Savusauna on rakennettu vuonna 2000, jonka pinta-ala on 9 m2. Tontilla on myös pyöröhirvivarasto sekä sähkölämmitteinen koirankoppi

Paikkakunta: Ristiina

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• lauantai, lokakuu 20, 2018
Example Image

Kuvaus: Myydään Pielaveden keskustasta torin laidalla sijaitseva tilava asuinhuoneisto. (toimistona tällä hetkellä) Huoneisto käsittää 4h+kk = 100,5 m2. Huoneistosta näkymät torille, satama kävelymatkan päässä. Tehdyt remontit: 2004 huopakaton uusiminen, 2008 jätekatoksen rakentaminen, 2011 yläpohjan lisäeritys, 2012 käyttövesiputkiston ja viemäreiden uusiminen + takaosan seinien lisäeritys, 2016 parkkipaikalle tulevan tien asfaltointi. Tulevat viisivuotis-suunnitelmat: Kiinteistön etupihan betonirakenteiden kunnostus, kiinteistön takaosan sivujen lisäeristys, parvekkeiden kattaminen ja korjaus sekä ilmastoinnin nuohous.

Paikkakunta: Pielavesi

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• lauantai, kesäkuu 30, 2018
DSC_0112

Kuvaus: Myynnissä hyvä kuntoinen kaksio Mäntyharjun keskustasta, aivan palveluiden tuntumasta. Asunto sijaitsee aivan Asemalammen lähettyvillä. Asunnon keittiöremontti on tehty 2008, samalla asuntoon uusittiin laminaattilattiat. WC ja kylpyhuone on remontoitu syksyllä 2014. Taloyhtiössä on juuri päättynyt putkiremontti. Asunnossa on hyvä tilava pohjaratkaisu sekä hyvät säilytystilat. Asunto on erittäin siistissä kunnossa! Huoneistokohtainen taloyhtiön putkiremonttilainan osuus saadaan myöhemmin kun laskelmat varmistuvat, tällä hetkellä kustannusarvio on noin 25 000 €.

Paikkakunta: Mäntyharju

Kategoria: Asuminen