Kirjoittaja:
• perjantai, helmikuu 23, 2018
1

Kuvaus: Lohkottu tontti ilta-auringon lämmössä Parkonsaaressa!
Kaipaatko ilta-auringon lämpöön omalle terassille? Haluatko kokea kesäisen tuulenvireen raikkaan tuulahduksen kasvoillasi, kun soutelet Parkonsaaren ympäristössä olevien saarien välissä kokemassa pyydyksiä? Parkonsaari ympäristöineen tarjoaa Sinulle mitä parhaat mahdollisuudet nauttia Saimaan kirkkaiden vesien ja monimuotoisten metsien antimista.
Parkonsaaressa oleva tontti on kumpuilevaa metsämaata, jossa valtapuustona on varttunutta männikköä, rannat ovat kovapohjaisia kivi-hiekkarantoja loivine rantakallioineen. Syvyyttä rannoilla sopivasti uimarille ja veneilijälle.
Varsinainen tontti käsittää kaavan mukaisen lomarakennuspaikan ja lisäksi tonttiin on liitetty karttaliitteen mukainen lisämaa-alue, yhdessä nämä tarjoavat ainutlaatuisen kokonaisuuden. Kauppaan kuuluu osuudet yhteiseen vesialueeseen kiinteistötunnus 623-423-876-1 sekä auto- ja venepaikka mantereessa, auto- ja venepaikalle on matkaa Puumalan keskustasta n. 20 km ja vesitse matka Puumalaan laivaväylää myöten veneillen on noin 15 km.
Puumalasta löytyvät hyvät satamapalvelut ravintoloineen ja kauppoineen, veneilijä voi kätevästi kauppamatkalla pistäytyä kohtuullisen matkan päässä olevien kesäravintoloiden terassilla nauttimassa paikallisista palveluista. Hyväkuntoisille on tarjolla saariston alueella myös pyöräilyreitti, Puumalan saaristoreitti, jota pyöräillessä pääsee myös lepuuttamaan jalkojaan saaristolautan kyydissä. Kauppaan sisältyy pinta-alojen mukaiset osuudet yhteiseen vesialueeseen 623-423-876-1. Bonvestan esite

Paikkakunta: Puumala

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 28, 2010
bonvesta

Kuvaus:

Paikkakunta:

Kategoria: Ajankohtaista